Verkopen

Als u goederen wenst te veilen, kunt u contact met ons opnemen voor een kosteloze veilingtaxatie. Het is erg handig om vooraf enkele foto’s van de objecten / de collectie te ontvangen. Dit kan per e-mail naar info@zeeuwsveilinghuis.nl of via Whatsapp naar
088-60 555 00. Vaak kan op basis van deze foto’s al een ruwe taxatie gegeven worden.

Ook kunt u ons op afspraak bezoeken in ons hoofdkantoor te Middelburg of in ons innamekantoor in Amsterdam. Voor belangrijke stukken of gehele inboedels is bezoek aan huis ook mogelijk.

Inbreng voor veiling

Bij het inbrengen van goederen voor veiling ontvangt u een inzendbewijs. Voor waardevolle objecten wordt vaak een limiet afgesproken, waaronder het object niet verkocht zal worden. Vervolgens worden de goederen kosteloos professioneel beschreven en gefotografeerd. De kavels worden online gepromoot in onze catalogus en op verschillende internationale biedplatforms. Doorgaans wordt ook een gedrukte catalogus uitgegeven. Vijf weken na de verkoop wordt de opbrengst minus de veilingkosten uitgekeerd. Bij geen verkoop worden er geen kosten berekend. Meer informatie over de voordelen van verkoop via veiling kunt u hier vinden.

Te veilen stukken kunnen (indien gewenst) opgehaald worden. Uiteraard kunt u er ook op afspraak mee langskomen bij een van onze kantoren. Het Zeeuws Veilinghuis heeft een ruime eigen parkeerplaats.

Taxatie

Tevens kunt u contact met ons opnemen met betrekking tot taxaties voor verzekering, successie en inboedelverdelingen.